• 7 mei 2021

De 'zandloper' van Barrett, een krachtig model om te groeien, als individu en als organisatie

Onderzoek naar menselijke ontwikkeling heeft aangetoond dat de gezondste voorbeelden van de menselijke natuur dynamisch en creatief zijn, groeigericht zijn, verbonden zijn met anderen en toegewijd zijn aan het leveren van een positieve bijdrage aan iets groters dan zichzelf.

Het model van Barrett

Het model van Barrett beschrijft een pad naar menselijke vervulling met een driedelige kader:

  1. een basis te leggen door fysieke levensvatbaarheid, veilige relaties en effectieve prestaties
  2. voortdurend evolueren door zelfredzaamheid en groei te omarmen
  3. werken aan de vervulling van iemands levensmissie door af te stemmen op de ware zelf, samen te werken met anderen voor een gemeenschappelijk doel, en bij te dragen aan een groter goed.

 

Het model van Barrett heeft bewezen een krachtig kader te zijn voor het activeren van het potentieel van mensen, leiders en organisaties over de hele wereld. Het model van Barrett heeft duizenden organisaties over de hele wereld geholpen hun cultuur te verbeteren en als gevolg daarvan de resultaten voor al hun stakeholders te verbeteren. De kern van het succes van het model is het begrijpen van de fundamentele menselijke behoeften en culturele omgeving die mensen nodig hebben om te bloeien.

Ben je geïnteresseerd in het ontdekken van jouw persoonlijke waarden (PVA) en door welk niveau ze vertegenwoordigd worden binnen het bewustzijnsmodel van Barrett? Dan bied ik jou de test en de nabespreking gratis aan!

Neem zo snel mogelijk contact met mij op voor jouw geheel gratis PVA.